Werkwijze

Voor als je wilt weten wat we doen en hoe we dat doen

Wat we doen

Wij willen jonge gelovigen helpen om geestelijk te groeien en te worden wie en hoe ze bedoeld zijn door God.

Wij geloven heel sterk in het toerusten van de volgende generatie geloofshelden door sterke, krachtige en levensveranderende gesprekken!”
– Ron & Marije

Naast het toerusten van deze geloofshelden willen we ook een plek bieden waar overwinningen worden gehaald over alledaagse problemen en worstelingen.
In een wereld die ieder probleem tot in het kleinste detail uitpluist, maar niet perse oplost, willen we jonge mensen verder brengen en laten groeien naar het daadwerkelijke oplossen van het probleem.
 Échte rust en ware vrijheid is namelijk alleen te vinden in bekering en geloof in God. Daarom is het ons doel om jonge mensen mee te nemen naar de plaats van overwinning over persoonlijke problemen en blijvende vrijheid in Jezus.

We willen de Ezechiël van deze tijd zijn. Dienstknechten van God die staan voor het dal vol dorre doodsbeenderen, die op Gods commando LEVEN spreken, waarna het leger weer in de benen komt.

Ik profeteerde zoals Hij mij geboden had. Toen kwam de geest in hen en zij kwamen tot leven. Zij gingen op hun voeten staan, een zeer, zeer groot leger
– Ezechiël 37:10

Ons Doel

Ons doel is ALTIJD om jouw te bemoedigen en te laten groeien in geloof. 
Hoe we ook met elkaar in contact zijn (met één-op-één-gesprekken, via onze socials, of wat dan ook), het draait altijd om interactie en jouw groei!

Zijn er problemen of worstelingen, dan proberen we er samen achter te komen waar deze ontstaan zijn.
Want als we dat weten, kunnen vaak een veel betere oplossing bedenken.
Wij doen dus niet aan symptoombestrijding; daar schiet niemand iets mee op.

We willen je laten groeien in je geloof zodat je WEET hoe God je bedoeld heeft, dat je leert ZIJN wie God je bedoeld heeft, en dat je leert DOEN waarvoor God je bedoeld heeft.

Hoe We Dat Doen

In een wereld waarbij online mogelijkheden onbeperkt lijken te zijn, willen ook wij je online tools geven die jou helpen om geestelijk te groeien.
Door online te werken ben jij niet afhankelijk van onze werktijden en heb je op ieder moment van de dag, op iedere locatie, toegang tot ons studiemateriaal.

Bekijk hieronder ons aanbod.

Blog

We schrijven blogs zodat jij de content in alle stilte kunt doornemen

Podcast

We nemen podcasts op zodat jij er in alle rust naar kunt luisteren

1:1 Coaching

Je kunt coachingsgesprekken via Zoom met ons inplannen

Training

Online trainingen om dieper in te gaan op de dingen van God

Winkelwagen
Stuur bericht
1
Meer weten?
Hey! Stuur me gerust een berichtje als je meer wilt weten of vragen hebt.