Werkwijze

Voor als je wilt weten wat we doen en hoe we dat doen

Wat doen we?

Ons doel is ALTIJD om degene waarmee we in contact zijn op te bouwen en te bemoedigen. 

We kijken samen naar eventuele problemen, worstelingen of andere dingen waar jij tegenaan loopt, en proberen erachter te komen waar deze ontstaan zijn. Want als we dat weten, kunnen vaak een veel betere oplossing bedenken.

We zijn dus veel met elkaar in gesprek, waarbij we jou aanmoedigen om na te denken over verschillende dingen. En waarbij we altijd onderzoeken wat het nu eigenlijk écht betekent om een kind van God te zijn.

Daarnaast proberen we niet alleen de problemen op te lossen maar lkijken we ook naar opties en mogelijkheden die ervoor zorgen dat de problemen niet terugkomen. We willen je laten groeien in je geloof zodat je WEET hoe God je bedoeld heeft, dat je leert ZIJN wie God je bedoeld heeft, en dat je leert DOEN waarvoor God je bedoeld heeft.

Hoe doen we dat dan?

Allereerst plan jijzelf een gesprek in met één van ons, via Calendly.
Zo kies je zelf een dag en tijdstip van jouw voorkeur.
Dit gesprek vind plaats via Zoom, duurt ongeveer een halfuurtje, en kun je zien als een soort kennismaking. Jij vertelt iets over jezelf, wij vertellen iets over ons en stellen je een paar vragen. Op die manier bekijken we of en hoe wij jouw de beste ondersteuning kunnen geven.

Vervolgens spreken we opnieuw een keer, en misschien wel vaker, een videocall af waarin we iets verder gaan kijken naar wat je bezig houdt, wat de oorzaak van bepaalde problemen kunnen zijn en hoe we deze dingen mogelijk kunnen oplossen.
We gaan bijvoorbeeld samen kijken naar:
hoe jij jezelf ziet, hoe God naar je kijkt, wat het betekent om een kind van God te zijn, wat het Koninkrijk van God inhoudt, en hoe we in ons dagelijks leven te maken hebben met een tegenstander.

Ook onderzoeken we samen of er leugens zijn die je bent gaan geloven, en hoe je deze kunt inruilen voor de waarheid. Of er dingen zijn die je mag belijden, of waarvan je je mag bekeren. Of er misschien vloeken zijn die je kunt verbreken, en hoe je je helemaal kunt onderwerpen aan God.

Speak Life- Online coaching

In contact komen?

Wat je nog meer moet weten...

Weet dat wij altijd een gesprek met z’n drieën hebben: jij, één van ons en God.
Wij zijn in alles afhankelijk van God die richting geeft en voorziet in wijsheid.

Ook kunnen wij geen verandering in jouw leven brengen; dat kan alleen God en dat kan alleen wanneer jij bereidt bent om Hem en Zijn waarheid te volgen. 

Weet dat wij je willen helpen maar dat wij niet vóór jou een relatie met God aan kunnen gaan.
Er bestaat niet zoiets als een tweedehands relatie met God. Wij kunnen geen smeekschrift namens jou aan God overhandigen.
Dat zijn dingen die je zelf zult moeten doen. Maar natuurlijk helpen en coachen we je daarbij!

Dan zullen jullie de waarheid kennen, en daardoor zullen jullie bevrijd worden.
– Johannes 8:32 –

Stuur bericht
1
Meer weten?
Hey! Stuur me gerust een berichtje als je meer wilt weten of vragen hebt.