Wil jij ook zo graag dat de jongeren in jouw kerk inzicht krijgen in de gevaren van deze wereld die overal op de loer liggen?
Of zou jij ook zo graag willen dat de leerlingen op jouw school weten wat te doen als hen drugs aangeboden wordt?

Dan is het NU tijd om actie te ondernemen en dit alles niet langer met lede ogen aan te zien!

En wij willen je helpen!

En wij willen je helpen!

Over Ons

Wij helpen jouw jongeren om meer inzicht te krijgen in de gevaren van elke dag en trainen we hen om weerbaar te worden, zodat zij goede en gezonde keuzes weten te maken.
Maar dat niet alleen…
We willen ook jouzelf helpen om mogelijke problemen te leren herkennen en tips te geven waar je direct mee aan de slag kunt.

Zo werken we samen aan de vermindering van risicogedrag en de vergroting van geestelijke weerbaarheid bij onze jongeren.

Smokebomb-Square
Logo Speak Life - zonder achtergrond

Onze dromen & overtuigingen

Het is onze droom dat er een heel nieuwe generatie jongeren ontstaat die weerbaar zijn en zelf onderscheid kunnen maken tussen wat goed en wat minder goed voor ze is.

Daarbij hebben we de overtuiging dat deze jonge mensen liefde, onderwijs, veiligheid en begeleiding nodig hebben van mensen uit hun eigen omgeving om te worden wie God ze bedoeld heeft, en hun plaats in te nemen in Zijn Koninkrijk. Speak Life wil deze mensen (opnieuw) enthousiast maken voor hun werk, hen toerusten en in beweging brengen om verschil te maken in de levens van de kinderen en jongeren om hen heen.

Want...juist als we samenwerken, ontstaat er een écht sterke & weerbare generatie jongeren!

Onze kernwaarden:

* Christelijke identiteit
* Onderlinge samenwerking
* Enthousiast
* Inspirerend
* Ondersteunend

Speak Life - samen voor een sterke generatie

Wat wij bieden:

Interactieve & creatieve lessen voor * jongeren, omtrent verschillende onderwerpen (online & offline)
Praktische handvatten en training * omtrent vroegsignalering en communicatie voor jou en je team
Uitgewerkte follow-up mentorlessen*
Een leerzame ouderavond *

* Interactieve & creatieve lessen voor jongeren, omtrent verschillende onderwerpen (online & offline)
* Praktische handvatten en training omtrent vroegsignalering en communicatie voor jou en je team
* Uitgewerkte follow-up mentorlessen
* Een leerzame ouderavond

Ron Perik

Ron Perik

Hoi, ik ben Ron en ik ben gecertificeerd jeugdwerker.
Al jaren werk ik met jongeren en verbaasd het me hoe fantastisch kneedbaar en nieuwsgierig zij zijn. Ze zijn op zoek naar (positieve) rolmodellen en nemen veel van hen aan. Helaas zie ik ook dat sommige van hen zich inlaten met de minder positieve rolmodellen, waardoor ze minder goede keuzes maken in het leven. Ik zie het als mijn roeping om jongeren niet alleen te waarschuwen voor deze minder goede keuzes maar hen, en de rolmodellen waar ze mee te maken krijgen, ook de juiste tools mee te geven in het leven. Met deze tools worden ze weerbaar en begrijpen ze waarom bepaalde keuzes handig en andere minder handig zijn.

Marije Perik

Hoi, ik ben Marije en ik ben toegepast psycholoog. Mijn specialisatie ligt op het gebied van jeugd & ontwikkeling.
Al jaren ben ik werkzaam op het gebied van verslavingspreventie. Ik heb in mijn werk met veel jonge mensen gesproken en wat mij opvalt is dat juist de minder weerbare jongeren met een lage mate van zelfvertrouwen de meest onhandige keuzes maken in het leven.
Preventie is en blijft een fantastisch gegeven maar in mijn optiek zouden we meer moeten insteken op het vergroten van de weerbaarheid en het zelfvertrouwen in plaats van hen alleen te blijven informeren en waarschuwen.
Dat is waarom Speak Life bestaat!

Marije Perik

CONTACT

Heb je een vraag, idee, suggestie of iets anders dat je met ons wilt delen? Of heb je interesse in een samenwerking? Op de contactpagina kun je meer informatie en een contactformulier vinden. Stuur je liever een mailtje? Dat kan naar info@speak-life.nl.